Tank jezelf naar AZ bij Texaco

16 januari 2019
Tank jezelf naar AZ bij Texaco Tank jezelf naar AZ bij Texaco Zoom

Een volle tank én korting op AZ-tickets. Dit mooie één-tweetje kun je vanaf nu maken bij twaalf regionale Texaco-tankstations.
Een tankbeurt van minimaal 25 liter brandstof levert namelijk een korting op van 30% op een kaartje voor de Eredivisie-thuiswedstrijden van AZ. Zo kunnen klanten van de deelnemende Texaco-stations op een goedkope manier als twaalfde man achter de Alkmaarse voetbalclub staan.

De actie loopt tot en met 31 maart en geldt voor alle thuiswedstrijden van AZ tot en met 23 april, met uitzondering van de thuiswedstrijd tegen Ajax. Met de actie maken Texaco en AZ het voor zoveel mogelijk voetballiefhebbers mogelijk om een thuisduel van AZ te ervaren. Juich de ploeg van John van den Brom naar een goed resultaat, want in de tweede seizoenshelft worden de prijzen verdeeld!

Voucher
Bij een tankbeurt van minimaal 25 literbij één van de deelnemende Texaco tankstations ontvangt de klant een gratis AZ-voucher met daarop een unieke kortingscode. De code kan worden geactiveerd via een speciale pagina op de site van AZ:  www.az.nl/texaco-gp. Na activering van de code kan een stoel naar keuze worden gereserveerd. Men kan onbeperkt kortingscodes sparen en zodoende is het mogelijk meerdere wedstrijden te bezoeken of met meerdere personen naar een wedstrijd te gaan. Elke code is goed voor 30% korting op het toegangskaartje.

Thuis
AZ speelt in de actieperiode 7 thuiswedstrijden waarvoor gespaard kan worden, respectievelijk tegen FC Utrecht, FC Emmen, VVV, Fortuna, Groningen, ADO en Heracles. De exacte speeldata een aanvangstijden zijn te zien op de site van AZ. De deelnemende Texaco-stations bevinden zich in  Alkmaar (2), Heiloo, Heemskerk, Dirkshorn, Egmond aan de Hoef, Hippolytushoef, Opmeer, Heerhugowaard, Beverwijk, Schoorl en De Koog op Texel.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.gpgroot.nl/az

Delen